What our customers say about us


Tom Vandenboer

Safety Engineer, City Lommel

“For several years, Safety4All has been providing training courses on fire safety to city staff and organizing evacuation exercises. That is always very professional. A 9 out of 10 is not an exaggeration.”

Read the full testimony

Jean-Pierre Geelen

Safety Engineer, ViskoTeepak

“De opleidingen zijn heel realistisch, omdat ze plaatsvinden op onze terreinen. Er worden verschillende scenario’s nagebootst. Onze mensen leren daar enorm veel uit.”

Read the full testimony

Philip Apers

Preventieadviseur, AET

“Omdat ze een digitaal systeem gebruiken om te leren blussen, krijgt een grote groep de kans om te oefenen. Een ander groot pluspunt is dat die opleiding intern georganiseerd wordt.”

Read the full testimony

Bart Van Samang

Facility Manager, Profel Group

“Profel werkt al meer dan 10 jaar samen met Safety4All. Zij maken voor ons de interventiedossiers en leveren die kant-en-klaar aan. Dat bespaart ons heel wat administratie.”

Read the full testimony

Dirk Bervoets

Preventieadviseur, WZC Bremdael

“De opleiding was uitstekend. Axel is een zeer bekwame lesgever, die de materie duidelijk en met veel interactie brengt. Onze mensen waren erg betrokken en enthousiast.”

Read the full testimony

Filip Christiaens

Preventieadviseur, WZC Denderrust

“De opleidingen worden specifiek op onze noden afgestemd. Het is een goede mix van theorie en praktijk. Zo blijft ons personeel alert, krijgen ze de techniek onder de knie en blijft de informatie goed hangen.”

Read the full testimony

Stefan Motmans

Preventieadviseur, PZ Asster

“Wij hebben Safety4All ingeschakeld voor het opstellen van interventiedossiers. Ze hebben zich heel goed voorbereid en zich zeer flexibel opgesteld. Ze werkten ook erg klantgericht.”

Read the full testimony